שייק חלבון הוא דרך נוחה וטעימה להגדיל את צריכת החלבון שלך, בין אם אתה מחפש לתדלק לאחר אימון, לספק את התשוקה שלך למתוק, או פשוט להגביר את צריכת החלבון שלך. הנה חמישה מתכוני שייק חלבון שהם לא רק מזינים אלא גם טעימים להפליא:
שייק חלבון ברי
רכיבים
– 1 כוס פירות יער מעורבים (תותים, אוכמניות, פטל)
– 1 כף אבקת חלבון מי גבינה וניל
– 1/2 כוס יוגורט יווני
– 1/2 כוס חלב שקדים
– קוביות קרח
הוראות
1. מערבבים את פירות היער המעורבים, אבקת החלבון, היוגורט היווני וחלב השקדים עד לקבלת מרקם חלק.
2. מוסיפים קוביות קרח ומערבבים שוב עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
3. מוזגים לכוס ונהנים מהשייק חלבון המרענן והעשיר בנוגדי חמצון
שייק חלבון בננה חמאת בוטנים
רכיבים
כף זרעי צ’יה
– 1 בננה בשלה
– 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
– 1 כף אבקת חלבון מי גבינה שוקולד
– 1 כוס חלב/סויה/שקדים לבחירתך
– קוביות קרח
הוראות
1. מערבבים בבלנדר בננה, חמאת בוטנים, אבקת חלבון וחלב.
2. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
3. מוסיפים קוביות קרח ומערבבים שוב לשייק חלבון צונן ומפנק.
שייק חלבון ירוק
רכיבים
– 1 כוס תרד
– 1/2 אבוקדו
– 1 כף וניל אבקת חלבון על בסיס צמחי
– 1 כף זרעי צ’יה
– 1 כוס מי קוקוס
הוראות
1. מערבבים תרד, אבוקדו, אבקת חלבון, זרעי צ’יה ומי קוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוזגים לכוס ותיהנו משייק חלבון ירוק עמוס בחומרי מזינים
שייק חלבון שקדים שוקולד
רכיבים
– 1 כוס חלב שקדים לא ממותק
– 1 כף אבקת חלבון מי גבינה שוקולד
– 1 כף חמאת שקדים
– 1/2 כפית קינמון
מעדן שוקולד לבחירתכם
– קוביות קרח
הוראות
1. מערבבים בבלנדר חלב שקדים, אבקת חלבון, חמאת שקדים מעדן וקינמון.
2. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
3. מוסיפים קוביות קרח ומערבבים שוב לשייק חלבון שקדי שוקולד עשיר ומשביע.
שייק חלבון של אוהבי הקפה
רכיבים
– 1/2 כוס קפה מבושל, מקורר
– 1 כף אבקת חלבון בטעם וניל או מוקה או קפה
– 1/2 בננה
– 1 כף אבקת קקאו
– 1/2 כוס חלב שקדים לא ממותק
– קוביות קרח
הוראות
1. מבשלים קפה ונותנים לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
2. מערבבים בבלנדר קפה מקורר, אבקת חלבון, בננה, אבקת קקאו וחלב שקדים.
3. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
4. מוסיפים קוביות קרח לשייק חלבון מרענן וממריץ בטעם קפה.
שייק חלבון צ’יה צ’רי
רכיבים
– 1/2 כוס דובדבנים קפואים
– 1 כף אבקת חלבון בטעם וניל או פירות יער
– 1 כף זרעי צ’יה
– 1/2 כוס יוגורט יווני רגיל
– 1/2 כוס חלב שקדים
– קוביות קרח
**הוראות:**
1. מערבבים בבלנדר דובדבנים קפואים, אבקת חלבון, זרעי צ’יה, יוגורט יווני וחלב שקדים.
2. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
3. הוסף קוביות קרח לקבלת עקביות סמיכה יותר ותיהנה משיק חלבון צ’י צ’רי עשיר בנוגדי חמצון.
מתכוני שייק חלבון נוספים אלה מציעים מגוון של טעמים ומרכיבים כדי לתת מענה להעדפות טעם שונות. בין אם אתה חובב קפה או חובב טעמים פירותיים, שייקים אלה מספקים דרך טעימה ומזינה להגביר את צריכת החלבון שלך. התנסו עם מרכיבים, התאימו את רמות המתיקות ותהנו ליצור את שילובי שייק החלבון המושלמים שלכם. כל הכבוד להנאה משייקים טעימים ומזינים כחלק מאורח החיים הבריא שלך!
3 תגובות
This is exactly what i was looking for, thank you so much for these tutorials
It would be great to try this theme for my businesses
What a nice article. It keeps me reading more and more!